Werk samen en leer dubbel zo veel bij

Samen gaat het werk soms veel sneller dan alleen. Veel leerlingen in het secundair onderwijs hebben moeite met het begrijpen van een bepaald vak of met het ontwikkelen van een juiste studiemethode, maar gaan deze moeilijkheden graag te lijf met een studiegenootje. My Sherpa biedt groepslessen aan als ideale oplossing!

 

 

 

De leerstof in het secundair onderwijs kan heel uitdagend zijn, in welke richting of op welk niveau je ook zit. Heb je soms het gevoel dat je alleen voor al deze moeilijkheden komt te staan? Vaak hebben jouw medeleerlingen hetzelfde gevoel. My Sherpa kan jou en je klasgenootjes helpen om een bepaald vak volledig onder de knie te krijgen of om jullie een juiste manier van studeren mee te geven.

Nodig jouw vrienden of vriendinnen uit om met jou een extra begeleiding te volgen als je merkt dat jullie hier nood aan hebben. Onze coach geeft jullie tips mee voor het studeren van specifieke vakken of leert jullie hoe een goede samenvatting te maken. In ieder geval zorgt jullie coach ervoor dat elk lid van jouw groep zijn of haar doel kan bereiken.

Groepslessen bij My Sherpa kunnen aan leerlingen een beetje het gezellige klasgevoel geven dat zij op school ervaren, maar besteden ook genoeg aandacht aan elke leerling individueel. De coach kan inspelen op de behoeften van elke leerling, maar kan via zijn expertise meteen ook de hele groep naar een hoger niveau tillen.

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?