Leren stopt niet na de schoolbanken. Ontdek onze bijlessen voor volwassenen

Zelfs na uw studies kan het nodig zijn om nog iets bij te leren. U wilt misschien een taal leren of heeft kennis nodig over bepaalde thema’s voor uw werk? Of hebt u gewoon zin om extra kennis op te doen in bepaalde domeinen? Via bijlessen van My Sherpa kan het allemaal.

Het is nooit te laat om iets bij te leren. Hebt u altijd al willen weten hoe je draaitabellen moet maken in Excel of hoe u in het Spaans moet bestellen? My Sherpa biedt u voor alle vakken de juiste begeleider.

Indien u nog niet weet waar te beginnen, voorziet My Sherpa voor u lessen op initiatie-niveau. Spreekt u nog geen Italiaans, maar wil u het wel graag leren? Weet u wel wat het Bruto Binnenlands Product is, maar zijn alle andere economische termen u een raadsel? Leg uw situatie voor aan uw pedagogisch adviseur, die voor u de geschikte coach zal selecteren.

Verder biedt My Sherpa ook lessen op het niveau van gevorderden. Op die manier kan u de kennis die u al heeft verder verstevigen en uitbouwen.

Wil u graag lessen volgen met collega’s, vrienden of familieleden? Dat kan, dankzij groepslessen. Wilt u samen met uw partner de beginselen van het Russisch leren of willen u en uw collega’s jullie kennis over het Office-pakket verstevigen? My Sherpa organiseert voor u en eventuele medeleerlingen een begeleiding op maat.

 

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Waar heb je hulp voor nodig?