Onze bijlessen wetenschappen – Beheers chemie, biologie en fysica als geen ander!

De wetenschapsvakken kunnen in het secundair onderwijs vaak grote onoverkomelijke delen leerstof lijken en vormen vaak een struikelblok voor vele leerlingen. Ook voor onze studenten van het hoger onderwijs zijn deze vakken lang niet vanzelfsprekend. Ga met jouw persoonlijke wetenschapscoach aan de slag en leer elk aspect van biologie, chemie of fysica kennen en begrijpen.

 

Neem contact met ons op en ontvang een gratis analyse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Uw kind heeft het moeilijk met fysica, chemie of biologie? Lukt het hem heel moeilijk om het theoretische kader om te zetten in concrete toepassingen en oefeningen? Lijkt de motivatie met de dag achteruit te gaan? De wetenschapscoaches van My Sherpa helpen uw kind graag terug op pad. Ze nemen steeds de tijd om de leerstof opnieuw uit te leggen en er altijd oefeningen aan te koppelen. De coach baseert zich op de cursussen die uw kind voorhanden heeft, via de school, en integreert daar zoveel mogelijk oefeningen bij, zodat alles zeker duidelijk is.

In het hoger onderwijs is deze leerstof alleen nog maar moeilijker en ook in grotere mate aanwezig. Onze coaches zijn gespecialiseerd in hun vak en dit is daarom ook de reden dat zij hiervoor specifiek worden selecteerd. Zij helpen jou met een beter begrip van de leerstof en helpt je ook voor te bereiden voor belangrijke opdrachten of examens voor dit vak.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?