Samen doorheen de herexamens om jouw A-attest te behalen!

Verliep het schooljaar moeizaam en moet u kind zijn kennis nog eens bewijzen op een herexamen om zijn A-attest te behalen? Ervaart hij hierbij een bepaalde stress? Of, hij weet niet zo goed hoe hij eraan moet beginnen? Bij My Sherpa krijgt uw kind een begeleiding op maat met één doel: slagen!

 

 

 

Tijdens het hele schooljaar krijgen de leerlingen een heleboel leerstof mee die ze telkens op de examens in praktijk moeten brengen en bewijzen dat ze de nodige vaardigheden beheersen. Sommige vakken verlopen moeizamer dan andere. Het is dan ook niet leuk om te horen dat je tijdens de vakantie nog eens moet studeren voor een vak om naar het volgend jaar te kunnen gaan. Dit kan soms ervoor zorgen dat de motivatie ook verlaagd.

Het afleggen van een herexamen is ook een laatste keer aan de leerkracht bewijzen dat uw kind de leerstof kent en kan toepassen in de pratkijk en dat hij dan ook het nieuwe schooljaar aankan! Onze coaches gaan samen met uw kind de leerstof herhalen, de moeilijke materie opnieuw uitleggen, zo veel mogelijk oefeningen maken en inzetten op zijn motivatie om ook zijn zelfvertrouwen te verhogen! Samen met zijn coach gaan ze de stress uit de weg. Een gemeenschappelijk doel: slagen op het herexamen!

In welke gemeente wilt u lessen volgen?

Voor welk vak?