Mijn kind leert leren

Uw kind moet een grote inspanning leveren om zijn huistaken te maken of de toetsen degelijk te leren? U merkt dat uw kind helemaal niet gemotiveerd is om eraan te beginnen? Tijdens de bijlessen lerenleren gaat de coach met uw kind aan de slag op een toffe manier om een efficiënte studiehouding op te bouwen.

 

 

 

Kinderen worden in de lagere school heel snel geconfronteerd met huistaken en toetsen. Ze komen in een routine terecht waarbij ze veel leren op school, naar huis gaan, een vieruurtje eten en opnieuw aan tafel moeten zitten om hun huiswerk te maken. Dat leidt vaak tot demotivatie en vermoeidheid.

De geselecteerde coaches van My Sherpa pakken de leerstof op een leuke manier aan en helpen uw kind een eigen studiemethode te ontwikkelen. Elk kind krijgt een uniek programma, waar er steeds rekening wordt gehouden met hun eigen tempo of eventuele leermoeilijkheden. Gaat uw kind naar het gewoon onderwijs, buitengewoon onderwijs of naar de methodeschool? Onze coaches stemmen hun begeleiding af op de schoolseituatie van uw kind.

In welke gemeente wilt u lessen volgen?