Leer in alle talen spreken in het hoger onderwijs

Je vertrekt op Erasmus naar het buitenland, maar je hebt geen idee hoe je daar de weg moet vragen? Je start binnenkort een stage met buitenlandse studenten en je wil jezelf kunnen uitdrukken in hun taal? Laat je verder helpen door jouw Pedagogisch Adviseur die een intensieve taalbegeleiding op maat kan opstellen.

 

 

 

Een nieuwe taal leren op je eentje lijkt soms onbegonnen werk. Zelfs het verbeteren of perfectioneren van een reeds gekende taal is vaak moeilijk als je ze niet genoeg kan oefenen met anderen.

Bij My Sherpa word je begeleid door een coach die de gewenste taal kent als zijn eigen broekzak. Met behulp van de expertise van jouw Pedagogisch Adviseur kan jij een taalprogramma volgen waarbij je op persoonlijke wijze begeleid wordt in de gewenste taal. Wij houden steeds rekening met jouw wensen, verwachtingen en interessegebieden.

Tijdens de begeleiding kan je zowel begeleid worden voor je mondelinge als voor je schriftelijke vaardigheden. Er wordt dan aandacht besteed aan het leren van de grammaticale regels, maar ook de spelling en het schrijven van teksten. Wij streven steeds naar een persoonlijke aanpak. Dit betekent onder meer dat we specifiek aan de slag gaan met de onderdelen van de taal waar je het moeilijk mee hebt.

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?