Studeren aan de hogeschool of de universiteit

Na de lagere en de middelbare school volgt voor veel leerlingen de grote stap naar het hoger onderwijs. Het aanbod aan studierichtingen aan de hogeschool of de universiteit is groot. Voor velen is het dan ook vaak een sprong in het onbekende. Voor een begeleiding tijdens je studentenjaren ben je bij My Sherpa alvast aan het juiste adres.

Ontdek onze formules

De mooiste tijd van je leven, zo worden de studentenjaren vaak omschreven. En dat is vaak niet gelogen. Desondanks kan het ook een periode zijn waarin je een duwtje in de rug nodig hebt, op verschillende vlakken, en My Sherpa helpt je hierbij graag.

Een vak dat je niet onder de knie krijgt? Bijles van een coach van My Sherpa kan wonderen doen en je de materie op een andere manier leren bekijken. Merk je dat één of meerdere van je medestudenten met hetzelfde vak worstelen, dan kan dat ook in de vorm van groepslessen.

Heb je echter eerder moeilijkheden met de overgang van het middelbaar naar het hoger? Weet je niet hoe je aan die immens dikke cursussen moet beginnnen?

Een begeleiding studiemethode helpt je op weg in het efficiënt en gestructureerd aanpakken van je studies. Zit je op kot en besef je dat je een bijna dagelijkse opvolging nodig hebt om mee te zijn met de leerstof? Dan kan je opteren voor een coach van My Sherpa die je tijdens een permantente begeleiding met raad en daad bijstaat.

Vormt de taal een belemmering bij je studies? Dan kan je tijdens een taalbegeleiding je niveau snel opkrikken waardoor het makkelijker wordt om de cursussen in te studeren.

Begint de stress toe te nemen bij het naderen van de examens? Of gingen je examens tijdens de eerste zit volledig in de mist en wil je het tijdens de herexamens beter doen? Een coach van My Sherpa helpt je graag met je voorbereiding op de examens.

Indien je denkt dat je de verkeerde studiekeuze hebt gemaakt, of je twijfelt tussen de vele opties aan studiemogelijkheden, dan kan je bij ons op kantoor een afspraak maken voor een oriëntatie check-up. Tijdens een evaluatie check-up nemen we je studiemethode onder de loep en geven we je alvast enkele tips om je op weg te helpen.

 

 

In welke gemeente wilt u lessen volgen?